La doar 20 de minute de la startul meciului Real Madrid – Betis Sevilla 2-1, jucat duminică, Keylor Navas, portarul gazdelor, l-a faultat clar pe Brassanac în afara careului, acțiune ce ar fi trebuit sancționată cu eliminare. Nu numai că nu l-a eliminat pe Navas, însă Mateu Lahoz, arbitrul întâlnirii, nici măcar nu a fluierat fault.

Respectiva decizie a arbitrului s-a dovedit a fi extrem de importantă, pentru că, în ciuda gafei de la golul primit de către Real Madrid, Navas s-a dovedit decisiv în ultimele secunde ale meciului, atunci când a scos de lângă bară o minge pe care scria gol și automat egalare. Așa că, cel care trebuia să fie eliminat încă din minutul 20 al meciului, a sfârșit prin a fi felicitat de către arbitru pentru parada sa din ultimul minut. Moment captat de către camerele televiziunii spaniole Cuatro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here