Bună ziua, mă numesc Luis Melendo Olmedo și vreau sau doresc repetarea meciului Barcelona – PSG„ așa își începe acest fan Real Madrid petiția depusă pe site-ul change.org, petiție semnată deja online de 33 000 de persoane.

Respectivul fan Real Madrid (aici contul lui de Twitter ) înșiră în continuare motivele acestei cereri, considerând că PSG a fost dezavantajată ”în mod grav” și cere ”scoaterea din arbitraj” a lui Deniz Aytekin, cel care a condus acest meci, aducând ”probe pentru cine vrea să le vadă”.

E clar că epica victorie a Barcelonei în fața PSG-ului a provocat sentimente de profundă frustrare printre fanii Real Madrid și presa de casă a acestui club dintr-un singur motiv: această calificare valorează mai mult decât câștigarea unui titlu intern sau european. Pasiunea cu care s-a trăit acel meci și explozia de emoție declanșată de gheata lui Sergi Roberto la nivel mondial se poate vedea de puține ori sau o singură dată în viața unui adevărat iubitor de fotbal, fan Barcelona sau nu. Dacă nu mă credeți întrebați-i pe Michael Owen sau Steven Gerard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here