record claudio bravo barcelonaEtapa a 8-a din La Liga, al optulea meci fără gol primit de către Barcelona, de fiecare dată cu Claudio Bravo între buturile porții.

Portarul chilian a ajuns la cota 720 de minute fără gol și se apropie de recordurile deținute de Victor Valdes și Miguel Reina. De menționat că Barcelona este prima echipă din istoria campionatului spaniol care nu primește gol în primele opt etape și că în acest moment este singura echipă fără gol primit în marile ligi europene.

Spuse astea, prestație bună a lui Claudio Bravo în meciul cu Eibar, cu o intervenție salvatoare într-un duel unu la unu avut cu Saul Berjon. Bravo se apropie cu pași mari de următoarele două recorduri, primul, cel al lui Victor Valdes, care a fost neînvins timp de 896 ( toate competițiile ), iar dacă luăm doar prestațiile din campionat, cel deținut de Miguel Reina, fără gol primit timp de 824 de minute ( sezonul 1972-1973 ). Urmează însă pentru Claudio Bravo, și pentru apărarea Barcelonei, meciul de pe Santiago Bernabeu, acolo unde așteaptă un cât se poate de ”flămând” Cristiano Ronaldo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here