În urmă cu doar o săptămână Di Maria le făcea semn celor prezenți pe Camp Nou să facă ciocul mic. Cavani marcase iar Paris Saint-Germain era și calificată în sferturile de finală Champions League. Ce a urmat, știm cu toții, interesant e că numele Di Maria apare din nou pe orbita Barcelonei, însă de această dată ca un posibil transfer făcut în vară.

Site-ul francez Le 10 Sport, site specializat în știri despre transferuri, a publicat ieri o informație conform căreia Barcelona s-a pus deja în contact cu fotbalistul argentinian pentru a ști dacă este dispus să schimbe echipe la finalul actualului. Același site francez afirmă că Di Maria ar urma să fie transferul-vedetă pregătit de către conducerea Barcelonei pentru vara 2017. ”Conducătorii bluagrana au fost impresionați de prestația lui Di Maria în dubla cu PSG” scriu francezii”, adăgând că ” primul contact a fost pozitiv, jucătorul arătându-se receptiv”.

La doar câteva ore distanță, pe același site francez a apărut o altă știre conform căreia Di Maria are în față o ofertă suculentă pentru a juca în China, la Tianjin Quanjian, varianta care nu îl prea atrage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here