Greu de crezut, însă datele vorbesc de la sine. Sezonul trecut, Tata Martino a completat primele 15 etape ale campionatului cu 40 de puncte, lăsând pe drum doar cinci. După 15 etape jucate în actualul sezon, Luis Enrique a reușit frumoasa performanță de a dubla pierderile antrenorului argentinian, risipind zece puncte: două înfrâgeri ( cu Real Madrid și Celta ) și două remize ( cu Malaga și Getafe ).

De remarcat faptul că Tata Martino s-a văzut nevoit să joace aproximativ șase săptămâni fără Leo Messi care a stat pe tușă in startul sezonului trecut din cauza problemelor fizice.

Un alt amănunt care sare strident în ochi este cel al formulelor de start trimise pe teren de către Luis Enrique. În cele 22 de meciuri jucate până acum de către Barcelona în sezonul 2014-2015 ( 15 în campionat, șase în Liga Campionilor și unul în Copa del Rey ), antrenorul a folosit … 22 de formule diferite. Aceste schimbări constante în 11-le de start stau la baza principalei nemulțumiri a suporterilor, care nu înțeleg scopul lor și nici nu văd o idee clară de joc care să rezulte din această tactică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here