luis suarez el clasico real madrid barcelona 2014 fc barcelona romania

Luna octombrie se anunța extrem de agitată pentru atacantul uruguayan, iar amicalele jucate cu naționala sa nu au făcut decât să confirme asta. Fotbalistul se află pe linia dreaptă ce precede revenirea sa în meciurile oficiale, după o perioadă de absență de peste trei luni de zile. Mai sunt doar 10 zile până când vom avea ocazia, dacă Luis Enrique crede că este oportun sau nu intervine vreo accidentare, să îl vedem în sfârșit jucând un meci oficial cu Barcelona.

Depășite problemele medicale pe care le-a avut la genunchi, Barcelona a fost de acord ca Luis Suarez să joace cele două amicale cu naționala Uruguay-ului, primul câștigat în fața Arabiei Saudite, celălalt, cu Oman, având același deznodământ. Două amicale utile, în care fotbalistul s-a putut apropia mai mult de forma dorită.

Mulțumit de prestația avută în cele două amicale, două goluri incluse, Luis Suarez așteaptă acum termenul limită al suspendării sale, termen care întâmplător coincide cu marele El Clasico de pe Santiago Bernabeu. ”Sunt dintre cei care cred că nimic nu este întâmplător și că este un motiv pentru care pot reveni tocmai cu Real Madrid când în campionat sunt 19 echipe” spune Suarez, care recunoaște într-un interviu preluat de presa spaniolă că cele patru luni de suspendare au fost foarte dure ”Cel mai mult m-a supărat faptul că nu m-am putut simți fotbalist”.

Știe că antrenamentele sunt importante, iar implicarea lui este totală la cele conduse de Luis Enrique. Vrea să se vadă cât mai repede făcând parte din sistemele tactice ale antrenorului și ii mai lipsește doar rodajul care să îi permită o recuperare cât mai rapidă a competitivității, pentru că asta așteaptă clubul de la un fotbalist pentru care s-au plătit aproximativ 80 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here