Căutarea constantă a unui mijlocaș de creație care să acopere un spațiu devenit tot mai sărac în ultima perioadă și care se va afla în situație critică după ce Iniesta se va retrage, dă mari bătăi de cap conducerii FC Barcelona și le crează o problemă celor de la … Real Madrid.


Presa spaniolă a tot publicat în ultima vreme o serie de informații conform cărora FC Barcelona îl tatonează pe unul dintre fotbaliștii din actualul lot de la Real Madrid, mai exact pe Isco Alarcon.

Ultimul articol publicat pe această temă în ziarul Mundo Deportivo, în care se vorbește de o ofertă concretă a Barcelonei către Isco, nu prea a fost pe placul conducătorilor de la Real Madrid. Florentino Perez nu concepe să piardă un jucător, fie el și rezervă, în favoarea eternului rival din campionat, și caută soluții care să frâneze această manevră a Barcelonei.

Despre ce manevră vorbim, totuși? Zvonurile cu privire la o eventuală trecere a lui Isco de la Real Madrid la Barcelona nu sunt noi, însă clubul catalan a intensificat triajul pentru postul de mijlocaș, iar fotbalistul echipei din capitala Spaniei este printre cei selecționați. În acest moment Isco ar mai avea contract cu Real Madrid până în vara lui 2018, așa că Barcelona i-ar fi cerut să reziste acolo, chiar și în postura de rezervă, nimic nou pentru el, promițându-i un contract de cinci ani și o primă de instalare de 20 de milioane de euro. Fotbalistul e foarte nemulțumit de puținele minute jucate și vede cu ochi buni această mișcare, însă în birourile de pe Santiago Bernabeu atmosfera este destul de tensionată când se atinge acest subiect și se lucrează la găsirea unei soluții care să evite această ”trădare”.

Conștienți că nu îi pot oferi lui Isco un contract nou, pentru că ar pierde bani cu un jucător care nu este printre preferații lui Zidane, oamenii lui Florentino Perez îl oferă cluburilor din Premier League sau Serie A, Manchester City sau Juventus fiind cluburi care sezoanele trecute s-au arătat interesate de transferul mijlocașului spaniol. Problema celor de la Real Madrid este tocmai acest ultim an de contract, ceea ce nu le dă un spațiu prea mare de negociere.

Pe de cealaltă parte, Isco știe că se apropie Mondialul din 2018 și că trebuie să joace dacă vrea să fie prezent acolo cu naționala Spaniei, așa că va fi nevoit să se gândească cu mare atenție la cele două variante pe care le are în față: să accepte oferta unui alt club, pentru a merge în Rusia 2018, sau să aștepte până în vara lui 2018 la Real Madrid, pentru a trece gratis la FC Barcelona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here