barcelona 6 titluri

Postul de radio spaniol Cadena Cope a anunțat luni seară detalii ale noului contract pe care îl va avea Leo Messi ca jucător al Barcelonei. Fotbalistul argentinian urmează să încaseze un salariu de aproximativ 20 de milioane de euro pe sezon, la care se adaugă alte 3 sau 4 milioane de euro în funcție de titlurile câștigate.

Marea noutate în cazul acestui nou contract, pe lângă mărirea salariului, este aceea, după cum am mai anunțat aici, că Messi va continua să încaseze 100% din drepturile de imagine, procente din care clubul ar fi vrut o parte destul de semnificativă. Singurul detaliu care nu este clarificat încă e prelungirea contractului cu încă un sezon, dat fiind că cel actual îl leagă pe Messi de Barcelona până în 2018, iar fotbalistul dorește unul în plus. În opinia jurnaliștilor spanioli, Barcelona studiază această posibilitate, considerând însă că actualul contract este destul de amplu pentru moment.

Este posibil ca anunțul oficial pe tema acestui nou contract să fie făcut pe parcursul acestei săptâmâni, înainte de marele meci cu Atletico.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here