messi cel mai bun atacant 2014

LFP ( Liga Profesionistă de Fotbal din Spania ) a anunțat vineri numele celor nominalizați pentru titlul de ”Cel mai bun atacant al sezonului 2013-2014”, iar Messi, cu 28 de goluri marcate în La Liga, nu apare în acest trio.

Diego Costa ( Atletico Madrid ), Cristiano Ronaldo ( Real Madrid ) și Carlos Vela ( Real Sociedad ) sunt cei trei fotbaliști nominalizați la respectivul titlu, câștigătorul urmând să fie anunțat pe data de 27 octombrie în timpul ”Galei Premiilor LFP”. Cristiano Ronaldo, 31 de goluri, a fost golgeterul sezonului trecut, Diego Costa a marcat 27 de goluri pentru Atletico, în timp ce Carlos Vela a finalizat sezonul trecut cu 16 goluri înscrise pentru echipa bască.

Pe lista finală a nominalizaților, campioana en-titre, Atletico Madrid, are șase fotbaliști nominalizați, la toate categoriile, in timp ce Barcelona, vicecampioană, are doar doi fotbaliști pe aceste liste ( Busquets și Iniesta ), față de cei trei de la Real Madrid, ocupanta locului trei în clasamentul sezonului 2013-2014.

  • Cel mai bun portar: Keylor Navas (Levante-Real Madrid); Caballero (Malaga), Courtois (Atletico Madrid-Chelsea)
  • Cel mai bun apărător: Sergio Ramos (Real Madrid), Miranda (Atletico Madrid), Filipe Luis (Atletico Madrid-Chelsea)
  • Cel mai bun mijlocaș: Gabi (Atletico Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Sergio Busquets (FC Barcelona)
  • Cel mai bun mijlocaș ofensiv: Andres Iniesta (FC Barcelona), Rakitic (Sevilla-FC Barcelona), Koke (Atletico Madrid)
  • Cel mai bun atacant: Diego Costa (Atletico Madrid-Chelsea), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Carlos Vela (Real Sociedad)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here