messi refuza schimbarea

La mai puțin de o săptămână distanță de El Clasico, fiecare detaliu care poate zdruncina într-un fel sau altul una dintre cele două părți, contează. De această dată, în centrul atenției apare presupusul refuz al lui Messi de a părăsi terenul atunci când Luis Enrique a vrut să îl schimbe în timpul meciului cu Eibar.

Minutul 75 al meciului cu Eibar. Argentinianul reușise o prestație excelentă până atunci și era la doar un gol distanță de istoricul record al lui Zarra ( 251 goluri în campionat ), după ce marcase deja unul și doar excelentele reflexe ale portarului Irureta îl împiedicaseră să mai marcheze. Fotbalistul se simțea bine pe teren, făcea un meci foarte bun și își dorea să mai înscrie cel puțin un gol.

Luis Enrique hotărâște în acel moment să îl schimbe, însă argentinianul îi face semn că e ok și preferă să continue. Antrenorul își schimbă decizia și îl scoate de pe teren pe Neymar, care avea un cartonaș galben la activ, deși ar fi preferat ca Messi să fie cel retras, mai ales că urmează două meciuri importante pentru echipă, cel cu Ajax din Liga Campionilor, și cel cu Real Madrid în campionat. Secvența le-a venit ca o mănușă jurnaliștilor sportivi cu profunde simpatii la adresa celor de la Real Madrid, în jurnalul de știri La Sexta tăindu-se momentul în care Messi îi răspunde antrenorului cu un semn de ok, detaliu nesemnificativ pentru ei, limitându-se în a spune că i-a întors spatele acestuia. În clipurile de mai jos, primul al televiziunii catalane TV 3, al doilea de pe La Sexta, se poate vedea modul diferit de prezentare al ”incidentului”.

Știrea prezentată de TV 3

Așa a prezentat știrea La Sexta, televiziune pro-Real Madrid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here