ter stegen fc barcelona romania

Sezonul dezastruos făcut până acum de Borussia Dortmund în Bundesliga, acolo unde e mai aproape de retrogradare decât de locurile europene l-a făcut pe Jurgen Klopp să caute forțe proaspete pe piața de transferuri, iar dinspre presa germană au apărut în ultimele zile zvonuri conform cărora antrenorul galben-negrilor l-ar vrea pe Ter Stegen ca înlocuitor al veteranului Weidenfeller ( 34 ani ).

Zvonul rămâne zvon, însă de aici derivă două variante. Prima e aceea că Barcelona trebuie să se supună interdicției de a mai transfera până în 2016 și e greu de crezut că îl va lăsa să plece pe Ter Stegen, care a și făcut o impresie destul de bun în acest prim sezon la echipă. A doua variantă este una destul de vehiculată prin Barcelona după apariția acestui zvon și anume că Ter Stegen va fi folosit ca monedă de schimb pentru transferul lui Marco Reus în 2016. Cei doi fotbaliști ar urma să continue să joace pentru Barcelona, cazul lui Ter Stegen, respectiv pentru Borussia, Marco Reus, iar o dată cu expirarea sancțiunii să se efectueze rocada.

Deocamdată sunt pure speculații apărute urmare a acestui zvon despre presupusul interes al Borussiei pentru Ter Stegen și singura cunoscută în acest caz e faptul că Marco Reus și-a prelungit recent contractul cu echipa germană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here