TOULOUSE PSG 1-1Campioana Franței pare abonată la remize în acest start de sezon, ”adunând” nu mai puțin de cinci în campionatul intern, la care se adaugă și acel 1-1 cu Ajax Amsterdam din prima etapă a Ligii Campionilor.

De această dată, în calea fotbaliștilor lui Laurent Blanc s-a interpus Toulouse, Bahebeck, înlocuitorul lui Ibrahimovic în linia de atac a PSG-ului egalând scorul la singurul șut pe poartă al echipei sale înainte de pauză. Cu un 11 titular încropit, din care au lipsit Lavezzi și Thiago Silva ( accidentați ), Ibrahimovic, Marquinhos, Moura si Motta, ținuți rezerve în perspectiva meciului de marți cu Barcelona, PSG nu a reușit să scoată în cele din urmă decât în punct din această deplasare, ocupând poziția a treia în clasamentul din Ligue 1, la două puncte distanță de Olympique Marseille, un meci mai puțin disputat ( VIDEO Toulouse – PSG 1-1 ).

În Olanda, Ajax a făcut instrucție cu NAC Breda chiar pe stadionul lor, învingând clar, scor 5-2 ( Sigthorsson 3, van Rhijn, Veltman ) și egalează PSV Eindhoven in fruntea clasamentului cu 15 puncte după șapte etape jucate în Eredivisie, cu mențiunea că PSV joacă astăzi ( duminică ) meciul acestei etape.

Cealaltă rivală din grupa F a Ligii Campionilor, Apoel Nicosia, a pierdut primele puncte ale acestui sezon în campionat, nereușind decât o remiză fără goluri în fața celor de la AEL Limassol. Apoel rămâne liderul clasamentului cu 13 puncte după primele cinci etape.

Sursă foto site PSG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here