Optimismul a atins cote maxime după seara de miercuri printre fanii cule și este din ce în ce mai auzită dorința de a întâlni Real Madrid în sferturile de finală.

Cu siguranță, același nivel de optimism domină și fotbaliștii Barcelonei, iar dorința de a întâlni echipa din Madrid în următoarea fază eliminatorie este întârită de faptul că echipa a ieșit cu un  moral excelent din dubla cu PSG.

Încercările constante ce au avut loc în ultimele zile din partea fanilor și presei ”madridiste” de a diminua meritul Barcelonei în această calificare și de a pune accentul pe greșelile arbitrului Aytekin, nu au făcut decât să îi întărâte și mai tare pe jucători și suporteri. Real Madrid este în acest moment rivalul preferat pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor, mai ales că ultima întâlnire dintre cele două echipe în această competiție, cea din sezonul 2010-2011, a avut un deznodământ fericit pentru Barcelona.

Există totuși și suporteri care vor Real Madrid ca rival într-o eventuală finală, așa că e cazul unui mic sondaj printre voi. Intrebarea și răspunsurile le găsiți mai jos:

Vreau Real Madrid rival în:

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here