messi cel mai bun atacant 2014Barcelona e imparabilă și se află la al 37-a meci fără să cunoască gustul înfrângerii. Surprinzător, printre puținele puncte debile ale acestei echipe se află penalty-urile, mai exact cele pe care trebuie să le execute. Lăsând la o parte victoria clară și spectaculoasă în fața celor de la Getafe, scor 6-0, echipa blaugrana a mai doborât un record, de această dată unul nu tocmai dorit. Lovitura de pedeapsă ratată de Messi în prima repriză a meciului cu Getafe este a opta pe care jucătorii blaugrana o irosesc în acest sezon în La Liga dintr-un total de 15, record istoric.

De altfel, doar Betis Sevilla, în sezonul 1986-1987 a primit mai multe lovituri de pedeapsă, 16 la număr, și nu ar fi exclus ca Barcelona să depășească și această bornă, ținând cont că mai sunt de jucat nouă etape din acest campionat.

Cât despre Messi, are și el recordul lui personal la acest capitol, depășindu-l pe Eto.o la numărul penalty-urilor ratate, opt până acum în tricoul Barcelonei, în ceea ce privește campionatul intern. Camerunezul a ratat șapte în perioada sa ca jucător blaugrana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here