Jorge Sampaoli este în acest moment cel mai agreat nume de către fanii Barcelonei în ceea ce privește ocuparea postului de antrenor după plecarea anunțată a lui Luis Enrique.

Imediat după anunțul făcut de Luis Enrique înainte cu câteva zile de meciul retur din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu PSG, presa sportivă din Spania, și nu numai, a început să publice tot felul de liste cu nume de antrenori care ar fi în vizorul Barcelonei pentru a ocupa locul ce va rămâne liber la finalul acestui sezon. Printre acele nume, Jorge Sampaoli, prieten bun cu Messi și preferatul suporterilor, după cum reiese din toate sondajele făcute în ultima perioadă.

Postul Catalunya Radio, a emis în cursul zilei de marți o informație conform căreia Barcelona nu este interesată de serviciile lui Sampaoli, pentru simplul motiv că acesta ar fi decis deja să semneze un contract nou cu Sevilla. Mai mult, fiul lui Sampaoli declara într-un interviu acordat recent celor de la FOX Sports că” postul de selecționer la naționalei Argentinei este peste toate” anticipând o întoarcere a acestuia pe tărâmuri natale .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here