victor valdes

În cursul zilei de luni, Victor Valdes și-a luat rămas bun de la întreaga echipă și de la satff-ul tehnic, anunțând că va pleca în Germania pentru a își continua acolo planul de recuperare fizică, un anunț surprinzător dacă ținem cont că sâmbătă va avea loc ultimul meci al acestui sezon pentru Barcelona și există posibilitatea câștigării titlului de campioană.

Contractul celui care a fost portar al Barcelonei în ultimele 12 sezoane se termină în această vară și era de așteptat ca el să se despartă de fani cu ocazia acestui meci. Miercuri însă, pe site-ul clubului a fost publicată o scrisoare prin care jucătorul alege să își ia rămas bun de la fani și toți cei care l-au însoțit în aventura blaugrana:

”A sosit momentul să ne luăm rămas bun, să mă despart de voi toți.

Din păcate, nu am putut să mă despart jucând fotbal așa cum mi-ar fi plăcut, în așa e viața uneori și a fost crudă cu mine în acest sens.

Am avut timp să revăd de unde am plecat și ce am ajuns. În gândurile mele apare doar nostalgia către persoanele m-au ajutat să ajung până aici. Această scrisoare le este dedicată lor.

Lui Oriol Tort, Jose Antonio Pozanco, Juan Manuel Asensi to Ursicinio Lopez, Albert Benaiges, Antonio Olmo, Juan Carlos Perez Rojo, Pep Segura, Quique Costas, Joan Vila, Jordi Castel .. Profesorii care au făcut din mine sportivul care am visat mereu să fiu. Persoane care au reușit să transforme un copil de zece ani în portarul care a apărat poarta de pe Camp Nou zece aani după. Mulțumesc tuturor!

Îi mulțumesc lui Louis Van Gaal pentru că a avut curajul necesar să meargă pe mâna unui talent pe care doar ochii lui erau capabili să îl vadă. El a început construcția unei Barcelona istorice și am avut privilegiul să fac parte din ea. Mulțumesc din suflet!

Îi mulțumesc lui Frank Rijkaard pentru încrederea acordată și pentru că mi-a permis să ating gloria, atingând trofeul Ligii Campionilor în Paris cu propriile mâini. Acolo unde ești, îți repet, îți voi fi dator toată viața, Mister.

Îi mulțumesc lui Pep pentru că mi-a deschis ușa spre un joc pe care nu îl cunoșteam, pentru că a fost ghidul meu pe drumul spre succes, drum pe care l-am găsit împreună, nu? Ceea ce am reușit să obținem va rămâne pentru eternitate, Mister!

Îi mulțumesc lui Tito! Acolo unde ești, îți mulțumesc pentru că ne-ai arătat nu doar drumul pentru a câștiga ca echipă. ci și forța și caracterul necesar pentru a îi face față vieții.

Le mulțumesc tuturor colegilor alături de care am avut plăcerea de a purta stema acestui club pe piept zi de zi, pentru că m-au făcut să mă simt important în acest grup pe care l-am format împreună în acești ani. Mulțumesc domnilor!

Și bineînțeles, nu vreau să îi uit pe cei mai importanți pentru mine în acești 12 ani de jucător profesionist îmbrăcând acest tricou, fanii mei. Acele persoaane, care, indiferent de ce întâmpla, erați acolo mereu pentru a mă încuraja atunci când aveam nevoie, sprijinindu-mă la fiecare meci, trimițându-mi acea energie pozitivă pe care am simțit-o mereu, cea care m-a împins de la spate în toată această perioadă, pentru că fără ea, nu aș fi putut reuși de unul singur.

Mulțumesc, mulțumesc, de o mie de ori mulțumesc! Și vă mai rog ceva, să mă sprijiniți în continuare.

Per sempre, FORÇA BARÇA!

Víctor Valdés Arribas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here