Clubul blaugrana va avea parte de o vară extrem de agitată în ceea ce privește transferurile. Pe lângă plecarea lui Luis Enrique și numirea unui antrenor nou, necunoscutele se aglomerează și în lotul primei echipei. Este nevoie de un mijlocaș de creație și cei din birouri știu asta. S-a vehiculat mult timp numele italianului Marco Verratti, însă recenta confruntare dintre Barcelona și PSG a cam stins această variantă, clubul francez nefiind dispus să negocieze pentru acest transfer.

În ultimele zile a apărut în prim-plan o posibilă revenire pe Camp Nou a lui Thiago Alcantara, fostul jucător al Barcelonei trecând printr-o perioadă fastă la Bayern Munchen. Thiago a făcut meciuri foarte bune în ultima vreme, mai ales cele din dubla cu Arsenal, din optimile de finală Ligii Campionilor, demonstrând că Ancelotti nu s-a înșelat atunci când i-a încredințat postul de comandă al echipei.

După aproape patru ani trecuți de când a plecat de la Barcelona, Thiago ar fi încântat să se întoarcă la clubul care l-a crescut, relatează ziarul Mundo Deportivo. Crede că a sosit momentul lui de a face ceva important în această echipă, mai ales că Iniesta se apropie de momentul retragerii și ar lăsa un important loc liber în prima echipă, exact cel de care are nevoie Thiago.

Fotbalistul de 25 de ani este pe punctul de a fi tată, soția sa este catalană, însă marea problemă este faptul că are contract cu Bayern Munchen până în 2019, iar clubul german vrea să îi ofere un contract nou, cu un salariu mărit. Mare parte din această complicată ecuație a revenirii lui Thiago la Barcelona poate fi rezolvată chiar de către fotbalist, iar tatăl său, Mazinho, ar fi mai mult decât încântat. ”Sper ca într-o bună zi Thiago să se întoarcă la Barcelona. Are ADN blaugrana în sânge și vom fi mereu recunoscători pentru cum a fost tratat acolo” spunea acesta într-un interviu acordat presei spaniole în urmă cu un an de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here