Trecută euforia calificării în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, clubului blaugrana i-au ieșit acum în cale câteva cheltuieli extra. Pe lângă o posibilă sancțiune din partea UEFA datorată intrării fanilor cule pe teren după golul marcat de către Sergi Roberto, Barcelona are de făcut o plată mult mai consistentă.

Miercuri seară, printre cei care se bucurau cel mai tare de calificarea Barcelonei, erau conducătorii Valenciei. Motivul e simplu: Andre Gomes. În contractul fotbalistului transferat vara trecută apar mai multe clauze, iar una dintre ele obligă Barcelona să plătească un bonus de 500 000 de euro în cazul în care echipa trece de optimile de finală Champions League. Mai mult, Valencia are și mai multe motive să fie un susținător înfocat al Barcelonei în drumul său spre titlul de campioană al Europei, pentru că în contractul lui Andres Gomes mai apar și alte clauze, care cu fiecare rundă trecută ar putea urca suma la 5,5 milioane de euro.

Un milion de euro ar trebui să mai plătească Barcelona pentru mijlocașul portughez dacă se califică în semifinale, un altul dacă ajunge în finală, iar în cazul în care câștigă Liga Campionilor în acest seon, Valencia va mai încasa alte trei milioane de euro. Ce să mai, o afacere cât se poate de profitabilă pentru fostul club al lui Andres Gomes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here